Direktlänk till inlägg 18 november 2010

VEM ÄR DU?

Av Dressage - 18 november 2010 15:02

Jag är så ini vassens nyfiken på mina läsare! Vem är du som läser? Jag vet ju endast de som kommenterar (och några av mina vänner) - men nu vill jag veta ÄNNU mer! Har du varit vän med mig länge? Eller har du nyss hittat hit? Är du kanske tävlingsryttare i dressyr (på SUPERHÖG nivå, kanske självaste Jan Brink, ha ha) eller är du ridskoleryttare som nyss börjat rida? Kanske är du en hemlig läsare som träffar mig IRL och vet vem jag är - trots att jag inte vet vem du är    . Är du kille eller tjej, man eller kvinna, gubbe eller tant? Gammal eller ung? Avdankad gammal tävlingsryttare? Passionerad hästälskare som njuter på avstånd? Uppfödare med höga ambitioner? Skogsryttare som älskar hästar? Ja inte vet jag - jag kan ju bara gissa så länge jag inte vet! Känn dig manad; skriv en kommentar och berätta några rader :o) Så lär vi känna varandra vet ja´    

(Och självklart måste duINTE  uppge namn, telefonnummer, skostorlek och partitillhörighet - det räcker med något; vad som helst - bara jag slipper anonym :o)

Kom igen nu :o)

  

 
 
Jenny Persson

Jenny Persson

18 november 2010 17:12

Tjohooo, här är jag!! Men du vet ju redan vem jag är, i alla fall här på nätet. Snart får vi väl ta det IRL, nu när vi snart blir grannar :)

Men du Liv, är det okej om jag kopierar detta inlägg till min blogg? Har länge undrat samma sak och du skrev det så himla bra. Givetvis länkar jag till ditt originalinlägg, om jag nu får din tillåtelse?

Kramkram

http://www.fideliochenhorningen.onsugar.com

 
Linda

Linda

18 november 2010 18:34

halloj! Här är jag =) Fast du kanske redan har besökt min blogg?! ;) Jag är iaf en tjej på 16 år, rider och tävlar dressyr på min c-ponny Köhls Noell! Målet nästa år är att kvala nationellt och ev. starta det....välkommen in på min blogg!

http://lindamart.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Jennie Kristensson

18 november 2010 21:12

Jadu, tjej, 20 år bosatt lite utanför HBG i självaste skåne :) Har en fin svart stor springare, även såkallad min bästa vän. Tävlar dressyr på LB/LA nivå, men tränar högre o regelbundet. Dressyr är min huvudgren, men hoppar även, träningar o lite små tävlingar. Bloggade förrut, men har nu slutat o njuter av andras bloggar istället. Vet inte mer vad jag ska säga, är kanske inte den optimala tävlingsryttaren, med det menar jag att jag ser det mer som en hobby, tränar hellre än tävligar - men givetvis är det roligt att tävla också :) Sen vet jag inte så mycket mer.... Hehe

Tack för en super blogg!

 
Natalja

Natalja

18 november 2010 22:46

Tjihoooo! Jag hänger ju här titt som tätt : )
så mig känner du väl rätt väl vid det här laget!

kramisar!

http://latin.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ida

19 november 2010 08:26

Och mig känner du ju både IRL och via bloggen! Kramar!

 
Frela

Frela

19 november 2010 09:26

Hej! Ja mig känner du ju lite grand och dottern likaså! Jag är en ponnymamma av stora mått. Den ständiga groomen till dottern på tävlingar!
"Jobbar" mycket som sekretariatsansvarig på tävlingar för Flyinge RF.
Annars har jag många intressen på min lyra.. glitter & glamour! Välkommen in på min nya blogg - "L'étoile brillante.."

http://www.sydtellus.blogspot.com

 
rackemarie

rackemarie

19 november 2010 10:20

Hej! Ja, jag är här emellanåt och har så varit under minst ett år. Är en "tant" på 48 år, men när det gäller hästarna blir jag inte mer än 12 ungefär. Fick aldrig utlopp för mitt hästintresse som ung pga ovilliga föräldrar. Mina flickor började rida när de var 7 och 4 och jag hängde på i vuxengrupp och på den vägen är det nu, 12 år senare. Vi äger tillsammans en 19-årig arab (Racke), ett treårigt halvblod(Dancer). Dessutom lånar jag Dancers mamma Gold. Ridningen för mig är att ständigt försöka utvecklas och bli bättre. Jag tävlar INTE. Det får barnen sköta. Dressyr är det som intresserar mig mest. Jag hoppar absolut inte. Som tur är avskyr Gold också allt vad bommar heter. Inte ens löshoppning gillar hon! Även om ridningen är det som alltid är guldkanten kan jag tycka att det är nästan lika roligt att bara vara i stallet och mysa och pyssla. Som sagt; i stallet blir jag som barn på nytt. Din blogg, Liv, besöker jag mycket tack vare att du beskriver dina ridpass så bra, sen är det kul att följa er utveckling också. Kramar från "Rackemarie"

http://rackemarie.bloggagratis.se

 
Jessica

Jessica

19 november 2010 10:57

Jag är här inne titt som tätt och läser! Men det visste du nog, kommenterar lite ibland också! =) Dock så saknar jag dina svar ibland! Tyckte att det var så roligt tidigare att man alltid fick svar på kommentarer, det motiverar att lämna fler! =) Men förstår också att det kanske inte alltid hinns med... =) Bra blogg hur som helst, är så roligt att följa dig och dina hästar!
Kram kram

http://dromdansaren.blogg.se

 
Annie

Annie

19 november 2010 11:34

Hej. Vi känner inte varandra och har ej träffats IRL. :) Men jag finner din blogg väldigt intressant och har följt den ett tag nu. Jag bor i norrbotten. Ägare till ett fullblods sto på 8 år. Har bara ägt henne i några månader nu. Våran tanke är att komma ut på tävlingsbanorna så snart vi lärt känna varandra bättre och börjat hitta de rätta knapparna. Och det är då dressyr det gäller. Så målet är att börja tävla, mest för att prova på och ha roligt. :D Även om jag nöjer mej med att bara träna oxå.

Som sagt. Tycker din blogg är väldigt intressant och kommer att fortsätta följa den. :)
/Annie

http://annierotinen.bloggplatsen.se

 
Linda

Linda

19 november 2010 14:52

Är en hästsaknande gravid 30åring.... Red massor när jag var yngre men sitter idag utan för stockholm och önskar inget hellre än att få börja igen, men min vikt är för hög för att börja ta lektioner igen (maxvikt 90kg) så jag får vackert vänta tills graviditetskilona har försvunnet och barnen blivit lite större. :( Så så länge får jag läsa om alla andras förtjusande hästar och sorgset drömma om att få vara nära en.

http://www.pfyrix.blogspot.com

 
Jenny Persson

Jenny Persson

19 november 2010 16:17

Ah ja, du hade några stycken ändå :)

http://www.fideliochenhorningen.onsugar.com

 
Therre

Therre

19 november 2010 17:54

Hej, hej Liv!
Jag är inne här och smyger runt varje dag. Gillar dina roliga och intressanta inlägg samt dina fina kusar.
Vi känner varandra mest genom bloggarna men har ju träffats en gång IRL och det var ju som om vi känt varandra hela livet :)

http://therre.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Malin

19 november 2010 18:01

Hej!
Jag följer din trevliga blogg men är inte så bra på att kommentera. Jag är 31 år och har ett halvblodssto som jag mest dressyrar med. Vi har precis påbörjat vår "tävlingskarriär". Jag har min häst i Grevie (ja, samma Grevie :)). Vi har inte träffats IRL.
/Malin

 
kajsa

kajsa

19 november 2010 21:43

hej hej har aldrig träffat dig men har kommenterat ibland. Är en tjej på snart 23år.. har hållit på med hästar i flera år har ett svenskt halvblod på 18år som är lika pigg som en 3åring om inte piggare... Har mest tävlat klubbtävlingar med han och kommer nog inte tävla så mycket mer med han nu... han älskar att hoppa och även jag... men nu efter hans skada så håller vi på mycket med dressyren... han har stått nästan hela sommaren pga av ett sticksår... kika gärna in på min blogg.... älskar din blogg. kram

http://kajsaflorello.blogg.se

 
Ingen bild

Jessica

19 november 2010 22:50

Hej hej, vi känner inte varandra men jag är inne på din superintressanta och roliga blogg varje dag. Måste verkligen säga att du skriver väldigt bra och fångar ens intresse så att man bara väntar på ditt nästa inlägg:-)
Jag har ett 8 årigt sto e. wetano som jag tävlar Msv B med och hoppas debutera MSV A till våren, sen har jag även en 4 årig valack e. Figaro R som jag hoppas kan komma ut på tävlingsbanorna till nästa säsong. / Jessica

 
Ingen bild

Heléne

19 november 2010 22:58

Hej Liv!
Tja, vad finns att säga..? Vi har känt varandra sedan du var en dryg och frågvis 10-åring..
Anledningen till att vi fick kontakt var att du (dina föräldrar) köpte min gamla tävlingsponny Lillsätras Misett. Både du och jag har Misett att tacka för att hon tålmodigt lotsade oss runt och lärde oss en hel del av ridkonsten - och vi för all del henne. Hon var en underbar liten donna som jag än i dag kan sakna väldeligans. Du och jag - och våra föräldrar mfl har sedan hållit kontakten genom åren och träffas med jämna mellanrum. Senast vi hade "släktträff" var ju i somras när Laholm hade sina sommartävlingar. Då hade vi en jätterolig picknick i det gröna.
Jag är inne på din blogg ca 1 ggr /v. Det är roligt att läsa om dina bravader - en del kloka och andra mindre kloka ; ).
Jag och dottern har två ponnies - en haflinger och en New forest. Haflingern har du ridit men du har ännu inte sett New foresten. Jag har varit med genom dina hästköp: Lucifer, Webster, Jambo, Rigoletto (någon jag glömt??) men då du köpte Aramis hade jag inte ett finger med. Det köpet klarade du galant utan mina råd.
Vi syns IRL!
Heléne

 
Sandra

Sandra

20 november 2010 00:11

Hej hej, Sandra heter jag och vi har aldrig träffats irl och jag har heller aldrig kommenterat något, men nu kände jag att jag var tvungen ;)
Har läst din blogg en tid, hur jag hittade hit minns jag faktiskt inte men jag tycker det är roligt att läsa dina äventyr med dina fina hästar =)
Aramis påminner lite om min egen häst (det jag sett på dina filmer iaf) så det gör det extra roligt. Länkar till min egen blogg trots att jag inte uppdaterar så ofta!
Kram på dig och tack för en läsvärd blogg!

http://sandrathunberg.blogg.se

 
Ingen bild

Maria

20 november 2010 09:43

Hej!
Vi känner inte varandra, läser Dick din blogg varje vecka. Får massor av inspiration och tips från dig och ditt hästliv. Bor i Stockholmstrakten på egen gård med tre hästar. För tillfället har jag bara en jag tävlar, en 11-åring som går MsvA. Ska tillbringa vintern med att trimma för start i Georg nästa säsong (om hästen är frisk och allt går som det ska).
Vill tacka dig för att du vill dela med sig av ditt liv och erfarenheter!

 
Ingen bild

Ulla

20 november 2010 12:46

Vi träffades i Billdal förra året då du var där och tävlade med Aramis. Jättekul att se er och det visade sig att du är precis lika trevlig i verkligheten som i bloggen:-)!

Jag är en 54-årig "tant" som började rida för två år sen efter ett "litet" uppehåll på 40 år:-). Största anledningen till att jag började igen är att det finns ett stall 5 min från där jag bor. Går förbi där varje dag med mina hundar och efter jag hade varit på en konferans med jobbet där vi fick prova på western-ridning så fick jag "tummen ur" och började. Jag rider två ggr/v och en privatlektion varannan vecka. Skulle gärna rida mer men det kostar ju en del, tyvärr:(.

Är inne på din blogg varje dag och alltid finns det nåt matnyttigt att ta till sig. Massor med saker som kanske inte hinns med på lektionerna. Sen är det ju inte helt fel att läsa en blogg som är så välskriven och med en så positiv ton:-)!

 
Linda

Linda

20 november 2010 17:53

Jag har ju följt din blogg ett bra tag. Bor i Tomelilla/Ystad men pluggar i Lund, dit jag också funderar på att flytta för att slippa pendla. Har tre hästar, en som jag tävlar dressyr med, en som är 26 år gammal och en enögd liten shettis. Har aldrig träffats IRL men har däremot varit på samma tävlingar några gånger. 21 år gammal är jag också! :)

http://liiiiinda89.blogg.se

 
Ingen bild

Anna

20 november 2010 19:01

Hej,
Jag är inne och läser din blogg ganska ofta. Har en femåring e Quite Easy som jag tävlar dressyr med. Vi har inte träffats IRL (vad jag vet iallafall). Bor också i Lund.

 
Aramis - En dressyrblogg

Aramis - En dressyrblogg

20 november 2010 23:53

TACK TACK TACK alla urgulliga läsare! Så himla glad jag blir för era fina kommentarer :o) Det känns superroligt att ha fått information om alla läsare (nåja, kanske inte alla men i alla fall några) och jag får tacka er alla innerligt! Jag ska bli bättre med att svara på kommentarer :o)

http://aramise.bloggagratis.se

 
Ingen bild

sofi

21 november 2010 19:23

Ja, förhoppningvis vet du vem jag är =) Även en stor beundrare av din konst.

 
Carin

Carin

21 november 2010 20:01

Hej Svejs! 33-åring tant-tjej hemmahörande i Genarp med ett hbl-monster på 8 år som jag inte verkar bli av med, vi har liksom vuxit ihop. Är endast promenadryttare då kroppen inte orkar med (trafikolycka för lite drygt 1 år sen) samt att mina 3 barn upptar en stor del av min tid. Brukar titta in och bli inspirerad av dig på din blogg. Tjingeling ;-)

http://ekbladet.bloggplatsen.se

 
Jennie Kristensson

Jennie Kristensson

21 november 2010 23:58

jag tänkte bara tillägga att jag bloggar igen, ta en titt om du har lust :)

http://jdressyrdagbok.blogg.se

 
Ingen bild

Isa

22 november 2010 13:13

Hästtjej från norrbotten.
Äger 2st hästar (halvblod, bruksnordis)
Gillar din blogg :)

 
Anette

Anette

23 november 2010 15:33

Hej, träffade dig när jag tog min kompis på "Hästkonstrunda" en påsk för ett par år sedan i dina hemtrakter. Hittade hit till bloggen när jag beundrade din hästkonst vid ett tillfälle. En dag hoppas jag vara ägare till en av dina fina hästar (konstgjorda alltså). Jag har 2 fullblodshästar, hobbyrider, har en hästfoderbutik (välkommen hit!), hade då samma veterinär som dig. Gillar dressyr och hinderkapplöpning. Kattälskare.
Skulle vilja läsa mer om ditt skapande/hästkonst.

http://www.havren.com

 
Marit

Marit

23 november 2010 23:45

Hej hej! Ja du vet ju redan vem jag är eftersom du brukar kika in på min hemsida då och då. Alltid lika trevligt! Läser din fina blogg dagligen då jag också är en dressyrnörd och våra hästar är lika gamla så det är roligt att se hur du lägger upp träning/tävling och intressant med träningstips:) Fortsätt skriva precis som du gör! Kram

http://dressyrwelsh,zoomin.se

 
Sofie

Sofie

24 november 2010 11:51

hejsvjes! gled in på din blogg kanske för ett(?) år sen, vet inte hur men glad att jag hittade den, alltid rolig läsning :)kul att följa andra dressyrryttare som brottas med samma utmaningar ;) Har en 17 åring och en 9 åring ( som dock inte är min) som jag försöker ta mig nånstans med. Följ min blogg om du vill läsa mer ;)

http://sofiesdressyr.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dressage - 3 februari 2015 21:04


Hej alla vänner där ute! Lever ni? Även om jag nästan misstänker att de flesta av er är fullt levande, så vill jag tro att merparten av er kastat in handduken vad anbelangar min blogg. Jag gissar att era liv, precis som mitt, rullar på i ett rasande ...

Av Dressage - 4 september 2013 11:46

Hahaha ... jag skrattar innerligt när jag tänker tillbaka på vad jag döpte ett blogginlägg till för en tid sedan: nämligen just precis "ett nytt liv" (30 mars 2012). Första meningen i det inlägget börjar "nej jag är alltså inte gravid ...". Inte just...

Av Dressage - 8 januari 2013 16:37


Hej alla kära läsare som troligtvis längre inte existerar! Jag klandrar ingen, händer ju inte så där hemskt mycket här nu för tin ;o) Hur som helst så kommer här en uppdatering! Min gamla medryttare Ida slutade härförleden pga flytt söderut och jag f...

Av Dressage - 8 november 2012 16:27

Uuuuuuuuuuuuuusch på mig att skämta så elakt!!!!!!!!!!!!!!!!!! Först och främst: tack för alla era kommentarer. Det är ju förargligt att jag betett mig så innerligt vidrigt, men faktum är att en hel del av fakta i föregående inlägg faktiskt stämmer! ...

Av Dressage - 14 oktober 2012 21:11


Ja, gott folk, vad hände? Det hände så mycket som att jag träffade en man som inte tyckte om hästar! Och därmed tycker inte heller jag om hästar längre! För någonstans måste man ju välja ... Kärlek eller hästar? Efter ett par sömnlösa nätter kom jag ...

Presentation


Vetgirig dressyrryttarinna och stolt ägare till två fantastiska halvblod!

Du frågar och jag svarar!

17 besvarade frågor

Omröstning

Vad har du på hästens ben när du rider/arbetar den?
 Lindor på alla fyra
 Lindor fram eller lindor bak
 Skydd på alla fyra
 Skydd fram eller skydd bak
 Lindor fram och skydd bak
 Skydd fram och lindor bak
 Inget

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10
11
12 13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23 24 25
26
27 28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards